Bookish

Draga Mos Craciun

Si noi, adultii, inca ne dorim sa iti scriem cateva randuri in apropiere de ziua cea mare (da, chiar si cei mai Grinch dintre noi). Iar noi, soarecii de biblioteca, avem cu siguranta liste pregatite si actualizate lunar ๐Ÿ™‚

Nu pot sa ma plang totusi, caci si anul acesta am achizitionat multe carti, mult mai multe decat am citit cu siguranta. Dar o sa ajung eu candva la zi ๐Ÿ™‚ Au fost targuri, au fost reduceri, au fost noutati ce trebuiau cumparate. In plus, am avut si Bookster la birou. Si ca sa limitez timpul de citit, am avut si de invatat. Deci carti sunt si ma asteapta cuminti pe rafturi…

Insa niciodata nu poti avea prea multe carti si sunt cateva pe care inca le am pe lista pentru a le citi & cumpara, asa ca iata ultima varianta a acestei liste:

  1. “Little Life” si “The People in the Trees”, ambele scrise de Hanya Yanagihara – pentru ca par a fi acele carti pe care cu siguranta le voi indragi si aprecia, genul de carti care ma vor invata ceva, cu sau fara voia mea.
  2. “The Starless Sea”, Erin Morgenstern – pentru ca Night Circus si pentru ca pare a fi o poveste frumoasa si incepe cu o carte intr-o biblioteca ๐Ÿ™‚
  3. “Tidelands”, Philippa Gregory – pentru ca este o alta poveste romantata nascuta din istoria Angliei si nu pot sa ma abtin.
  4. “The Porpoise”, Mark Haddon – pentru ca pare o poveste mai diferita si pentru ca m-au facut curioasa toate review-urile bune pe care le-am citit despre ea.
  5. “Ninth House”, Leigh Bardugo – pentru ca are marketing bun si sunt curioasa sa vad daca este atat de buna pe cat se vrea a fi.
  6. “The Beekeeper of Aleppo”, Christy Lefteri – pentru ca sunt convinsa ca merita citita din mai multe motive, principalul fiind perspectiva asupra unei lumi ce pare atat de departata de realitatea noastra si totusi este atat de reala.
  7. “Educated”, Tara Westover – pentru ca subiectul este unul fascinant si in acelasi timp greu de conceput, si pentru ca simt ca o sa imi placa foarte mult.
  8. “Jonathan Strange and Mr.Norell”, Susanna Clarke – pentru ca e restanta de mult timp si o sa o citesc pana la urma!
  9. “The Mermaid and Mrs Hancock”, Imogen Hermes Gowar – pentru ca actiunea are loc in trecut si are acel iz istoric si pentru ca este cu sirene.
  10. “Dutch House”, Ann Patchett – pentru ca s-ar putea sa fie cu adevarat interesanta si foarte buna.

Gata, ma opresc ๐Ÿ™‚ Sper sa am recenzii pentru toate acestea in anul ce va incepe in curand.

Si cred ca ar fi un obicei foarte frumos de preluat de la islandezi, si anume ca de Craciun sa ne daruim carti si sa le si citim la lumina lumanarii… glumesc, nu lumanare ca ne stricam ochii ๐Ÿ™‚

HO HO HO

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.