Bine ai venit!

Eu, Sofi – pe numele dat de catre prieteni (nu si in buletin) – te felicit in alegerea blog-ului meu 🙂

Si daca ai ajuns si pe aceasta pagina, cred ca sunt necesare cateva cuvinte de prezentare. Dupa cum iti poti imagina, sunt o cititoare pasionata, dar as vrea sa clarific de la bun inceput ca aceasta nu este ocupatia mea full-time (as vrea eu sa fie).

Am un sot minunat care nu citeste, o pisica scapata din al cincilea cerc al Iadului care e foarte dragalasa atunci cand doarme, lucrez intr-un domeniu total diferit de lumea magica a cartilor, locuiesc ca orice milenial intr-un apartament micut din mareata capitala a tarii si nu mai am loc de carti in biblioteca.

Ca cititor, am trecut prin toate etapele de dezvoltare: descoperirea cuvantului scris, tentativa de a ne imprieteni eu si cititul, lista de lecturi obligatorii (si odioase) din generala si liceu care aproape ne-au despartit, redescoperirea cititului ca o activitate placuta, indragostirea si juramintele de a nu ne mai desparti vreodata.

Sustin cu indarjire egalitatea tuturor genurilor literare si dreptul fiecaruia de a citi ceea ce ii place. Si chiar daca eu m-as descrie ca fiind mai inclinata catre fictiune (clasica, istorica si fantastica), nu ma limitez si incerc genuri variate.

Blog-ul meu are ca subiect principal cartile, insa este posibil sa mai gasesti si alte idei minunate sau dimpotriva pe subiecte variate. Sper insa ca il vei gasi macar distractiv, daca nu chiar interesant, si te astept cu drag sa revii. 🙂

Si voi incheia pe o nota serioasa spunand ca in multitudinea de informatii din ziua de astazi, iti multumesc pentru atentie si timpul acordat!

Books may well be the only true magic.

Alice Hoffman