Home

Bine ai venit!

Ai căutat vreodată detalii despre o carte şi tot ce ai găsit au fost recenzii scorţoase şi prea analitice? Ei bine, mie mi s-a întamplat. De unde şi ideea acestui blog.

Sunt o cititoare înfocată şi în curând o să am nevoie de o altă bibliotecă unde să aşez cărţile pe care le tot cumpăr. De fapt, încă visez la o cameră doar pentru ele. De aceea, acest blog are ca principal subiect cărţile şi modul în care le-am înţeles şi simţit eu. Nu pretind a fi profesionistă în acest domeniu şi nici n-aş vrea să crezi aşa ceva. Pentru mine, povestea este importantă!

A citi este o activitate foarte frumoasă, iar cei care o apreciază înţeleg probabil şi nevoia de a mai discuta despre o carte de curând citită cu altcineva la fel de pasionat. De aceea aici oricine este binevenit cu întrebări, recomandări sau pur şi simplu păreri. Unde suntem mulţi, cărţile sunt şi mai multe 🙂

Iar fiindcă mai avem viaţă şi în afara bibliotecii, este foarte posibil să găseşti articole abordând şi subiecte de zi cu zi, însă promit să nu fie prea multe.

Spor la citit!

Sofi